Tuinonderhoud

Als u ons inschakelt voor het onderhoud, houdt u meer tijd over om te genieten . . .


Tuinonderhoud Gemert

U heeft uw tuin door ons laten aanleggen en wilt dat deze goed wordt onderhouden.
Bart Rovers Hoveniers doet dit met veel plezier en zorgt ervoor dat u tevreden zult zijn met het resultaat. Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn als de tuin er niet mooi bij ligt.
Omdat wij beschikken over de vakkennis, gereedschappen en machines, kunnen wij uw tuin het hele jaar door in optimale conditie houden.

Is uw tuin niet door ons aangelegd? Dat is geen probleem. U kunt ons gewoon vragen om uw bestaande tuin vakkundig te onderhouden. Wij doen dat met plezier en staan voor de gewenste kwaliteit. Het onderhoud kan verschillen van de complete tuin of een deel daarvan. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op met ons.

Laat Bart Rovers Hoveniers uw tuin onderhouden

1)  Een goed onderhouden tuin zorgt voor meer woongenot.
2)  U vindt het leuker om gasten te ontvangen in uw huis en tuin.
3)  Ook uw kinderen genieten meer van spelletjes in een mooie tuin.

Bart Rovers Hoveniers ontwerpt, legt aan en onderhoudt.

Bart heeft een schutting geplaatst tussen ons perceel en dat van de buren. Prachtig materiaal, vakkundig geplaatst, alle medewerkers van Bart zijn vriendelijk, correct behulpzaam en vakkundig.Er wordt zorgvuldig gewerkt en de afwerking is top. Prijzen zijn redelijk Er moet nog een tweede schutting komen en die opdracht gaat natuurlijk naar Bart.

Wil

Wij zijn bij Bart Rovers uitgekomen voor ons tuinontwerp en -aanleg. Zeer tevreden over de bevlogenheid van Bart. Bij eerste kennismaking kwam hij meteen met een ruwe schets van zijn ideeën. Terwijl andere hoveniers hier direct kosten voor vragen (gemiddeld €500 voor een ontwerp). We werden meteen enthousiast en hebben de ideeën van Bart en onzelf tot een fantastisch ontwerp samengevoegd. Bart is een hele harde werker en een fijne vent. Zelfs voor wat restpuntjes staat hij heel erg open en komt hij graag terug.

Resume een enorme aanrader!

Twan

Na een offerte opgevraagd te hebben bij Bart werd ik binnen 24 uur gebeld en kwam Bart vrijwel meteen op gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken. In tegenstelling tot andere partijen die ik gevraagd had een offerte uit te brengen, kreeg ik bij Bart meteen het gevoel dat hij op een eerlijke ( prijs – kwaliteit ) manier adviseerde en mij meehielp een goed eindresultaat te bedenken. Uiteindelijk is het resultaat super, ik ben goed snel en kundig geholpen, daarnaast was het feit dat Bart passie heeft voor zijn vak super!! Naast Bart hebben diverse collegas van Bart aan dit project meegeholpen, fijne kundige precieze en eerlijke vakmensen!

Ruth

Bart heeft onze vragen en wensen goed verwoord, meegedacht en toe kunnen passen in de praktijk. Ook van punten waarvan wij dachten dat deze niet helemaal mogelijk zouden zijn werden zonder enige moeite oplossingen bedacht en gerealiseerd. Bedankt voor het mooie resultaat Bart!

Brian