Reviews

Wat klanten over ons vertellen.

Hij heeft prima werk geleverd, denkt mee en is flexibel t.a.v. herinrichting voortuin, plaatsen schutting, leggen grasmat, leggen stoepje en snoeien/omzagen bomen.

Yvonne

Wij zijn bij Bart Rovers uitgekomen voor ons tuinontwerp en -aanleg. Zeer tevreden over de bevlogenheid van Bart. Bij eerste kennismaking kwam hij meteen met een ruwe schets van zijn ideeën. Terwijl andere hoveniers hier direct kosten voor vragen (gemiddeld €500 voor een ontwerp). We werden meteen enthousiast en hebben de ideeën van Bart en onzelf tot een fantastisch ontwerp samengevoegd. Bart is een hele harde werker en een fijne vent. Zelfs voor wat restpuntjes staat hij heel erg open en komt hij graag terug.

Resume een enorme aanrader!

Twan

Bart heeft in het voortraject de tijd genomen om onze wensen voor een gehele nieuwe voor- en achtertuin aan te horen en daarnaast zijn eigen visie te schetsen. Hij dacht mee en had zijn eigen ideeën. Ook voor het daadwerkelijk uitzoeken van de planten, bomen, stenen en andere benodigdheden werd de tijd genomen bij tuincentra.

Bart is een prettig persoon om in huis te hebben en werkt met zorg en aandacht. Hij houdt van een mooie tuin en dat merk je, hij is niet zomaar tevreden. We zijn blij met het resultaat en ontvangen van Bart een overzicht van alle bomen en planten, zodat we ook tijdig voor onderhoud kunnen zorgen. Bedankt Bart (en Theo).

T.

Lees meer referenties op Klanten Vertellen.